OPLEIDERS


GIJS SIMONS |  eigenaar & systeemtherapeut

Naast zijn rol als opleider werkt Gijs als NVRG erkend systeemtherapeut in de specialistische GGZ. Vanuit zijn eigen praktijk, Praktijk Simons, is hij verbonden als organisatieadviseur en als systeemconsulent behandeling aan meerdere organisaties in Noord- en Midden-Limburg. Tevens is betrokken bij projecten van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


MARIJE SNIPPE | eigenaar & systeemtherapeut

"Mensen in relatie tot elkaar, voor mij is er niets fascinerender dan dit. Relaties die we iedere dag opnieuw met elkaar aangaan en zoveel kleur aan ons leven geeft. Ik geloof dat de banden en verbindingen die we als mensen met elkaar aangaan de belangrijkste rol speelt in ons leven als het gaat om ons geluk, welzijn en zingeving.

In mijn werk als therapeut en als opleider, staan de relaties tussen mensen altijd centraal. Bijdragen aan betekenisvolle relaties is mijn passie en belangrijkste drijfveer. 

Naast haar rol als opleider werkt Marije als NVRG erkend systeemtherapeut in haar eigen praktijk: leven in relaties. Zij is tevens werkzaam op een ambulante poli in de specialistische GGZ en heeft een jarenlange werkervaring in de forensische GGZ. Daarnaast is zij auteur van het boek, Ruzie met liefde.